Κλεμμένα χρυσαφικά αξίας 300.000 ευρώ σε ενεχυροδανειστήριο!

Σπείρα είχε ρημάξει την περιοχή του Ηρακλείου

Κλεμμένα χρυσαφικά, των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ και τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, προέρχονταν από 24 κλοπές, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, εντοπίσθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης.

Οι αρχές έκαναν έλεγχο σε ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο, ιδιοκτησίας 37χρονης, κατά τη διάρκεια του οποίου, εμφανίσθηκε ως υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος 38χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τσάντα με μία ζυγαριά ακριβείας, 8.350 ευρώ και κοσμήματα διαφόρων ειδών, συνολικού βάρους 1.526 γραμμαρίων, καθώς και 55 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Για τα παραπάνω, ο 38χρονος δεν κατείχε τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα, όπως τιμολόγια, αποδείξεις και δελτία. Επιπλέον, δεν περιλαμβάνονταν στο βιβλίο εγγραφών του καταστήματος. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα συνολικού βάρους 592 γραμμαρίων.

Κατά την προανάκριση αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν ��τους ιδιοκτήτες πολλά από τα κατασχεθέντα κοσμήματα, τα οποία είχαν κλαπεί από διάφορα σπίτια από το 2008 έως και το 2012.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top