Επιτέλους: Βελτιώνεται ο καιρός σταδιακά

Δείτε με τι θερμοκρασίες θα κάνουμε Πρωτοχρονιά

Επιτέλους: Βελτιώνεται ο καιρός σταδιακά

Μετά την κακοκαιρία, που χάλασε το Σαββατοκύριακο των περισσότερων και προκάλεσε την μειωμένη κίνηση στα καταστήματα ο καιρός ��τιάχνει!

Από σήμερα παρατηρείται βελτίωση στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων εντός της ημέρας και στα ανατολικά και ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη νότια νησιωτική χώρα.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια, ενώ προς το βράδυ θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς κελσίου, και στα ανατολικά και βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά όπου είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κινηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top