Ένας νεκρός και σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη σφοδρή κακοκαιρία

Υπερχείλισε ο Σπερχειός στη Λαμία - Δεκάδες κλήσεις σε Πυροσβεστική

Ένας νεκρός και σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας νεκρός και σοβαρότατα προβλήματα σε σχεδόν όλη τη χώρα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα εδώ και μερικά 24ώρα.

Σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα, ένας 67χρονος άνδρας, ο οποίος αγνοούταν από το Σάββατο, βρέθηκε νεκρός. Την ίδια ώρα, κινδύνεψαν περίπου 700 τσιγγάνοι λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλέτζη, με αποτέλεσμα οι Ρομά να μεταφερθούν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Την ίδια ώρα, πάνω από 4.000 στρέμματα στον κάμπο της Λαμίας έχουν πλημμυρίσει εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού Σπερχειού, με τους κατοίκους έντρομοι να βλέπουν τα νερά να καλύπτουν τους δρόμους και να τηλεφωνούν στην Πυροσβεστική.

Μεγάλες είναι οι ζημιές σε καλλιέργειες αλλά και σε σπίτια έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από την Παρασκευή το Νομό Μαγνησίας.

Στην Αττική, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, δεκάδες δρόμοι αλλά και σπίτια έχουν πλημμυρίσει. Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Νέα Μάρκη και τα βόρεια προάστια και η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πολλές κλήσεις από τις περιοχές Λυκόβρυση, Ριζούπολη, Ψυχικό, Κηφισιά, Μαρούσι και Άγιο Στέφανο καθώς έχουν πλημμυρίσει πάνω από 110 σπίτια, υπόγεια, πάρκινγκ και καταστήματα.

Η λεωφόρος Σταμάτας έκλεισε λόγω της συσσώρευσης υδάτων, ενώ το ίδιο συνέβη και στη λεωφόρο Μαρκοπούλου. Τεράστια είναι τα προβλήματα στη λεωφόρο Μαραθώνας που έχει πλημμυρίσει σε πολλά σημεία, ενώ πολλοί βάλανε σακιά με άμμο για να συγκρατήσουν τα ορμητικά νερά από τα σπίτια τους στα οποία είναι εγκλωβισμένοι λόγω των ορμητικών νερών.

Δείτε εδώ τον καιρό για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς...
​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top