Η πρώτη φωτογραφία του δολοφόνου της 34χρονης στη Ξάνθη! Κρίθηκε προφυλακιστέος

Έκρυθμη η κατάσταση έξω από το δικαστήριο. Πλήθος κόσμου θέλει να τον γιουχάρει

Πρώτη ανάρτηση: 28/12/2012 15:10​

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου και οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα!

Είναι Έλληνας, 27 χρόνων και είχε δικό του μανάβικο κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας. Κατάγεται από το Μυρωδάτο Ξάνθης και ήταν αρραβωνιασμένος.

Μάλιστα, αξιοπρόσεκτος είναι και ο τίτλος στο μανάβικό του με σεξουαλικό υπονοούμενο! «Μ’ ανάβεις στην κρίση!»

Σημειώνεται ότι ο σ��υγερός δολοφόνος το 2011 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας και είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή, ενώ είχε κατηγορηθεί και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!

Το παλαμικό του αποτύπωμα που βρέθηκε σε σταθμευμένο όχημα στην πυλωτή της οικοδομής που σημειώθηκε το φρικιαστικό έγκλημα της 34χρονης, καθώς και το δακτυλικό του αποτύπωμα που εντοπίστηκε σε μια από τις δύο μηχανές που τυλίχθηκαν στις φλόγες ήταν αυτά που πρόδωσαν τον 27χρόνο Χ. Παπ., τον στυγνό δολοφόνο που στέρησε με απίστευτο μένος τη ζωή από την Ζωή.

ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία του δολοφόνου και το μανάβικό του!

007.jpg

Εν τω μεταξύ, τα μέτρα στην περιοχή συνεχίζουν να είναι δρακόντεια. Ο Χρήστος Παπάζογλου φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.

Ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη οργή στους κατοίκους της περιοχής, που οι αστυνομικοί δεν διακινδύνευσαν να τον από την μπροστινή πόρτα του δικαστικού μεγάρου όπου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Βασιλικής Μπούρα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια απολογήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης. Αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και ανακριτή και αποχώρησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top