Ποιος είναι ο στυγερός δολοφόνος της Ξάνθης!-Κόσμος τον λίντσαρε έξω από το σπίτι του!

«Μας κατέστρεψε και μας τελείωσε τη ζωή» δηλώνει ο πατέρας του

Ποιος είναι ο στυγερός δολοφόνος της Ξάνθης!-Κόσμος τον λίντσαρε έξω από το σπίτι του!

​Το προφίλ του στυγερού δολοφόνου που αφαίρεσε με βίαιο και απάνθρωπο τρόπο τη ζωή της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου είναι πλέον στο φως της δημοσιότητας.

Ο Χ. Παπ. είναι 27 χρόνων, γεννήθηκε στο Μυρωδάτο της Ξάνθης και είναι παιδί αγροτικής οικογένειας. Εκεί τελείωσε το σχολείο και στη συνέχεια πήγε στην Ξάνθη. Περιστασιακά εργαζόταν σε βενζινάδικο, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στο Μυρωδάτο και άνοιξε μανάβικο στην περιοχή κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας!

Σημειώνεται ότι ο στυγερός δολοφόνος το 2011 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας και είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή, ενώ είχε κατηγορηθεί και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!

Τον τελευταίο χρόνο έμενε στον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Περικλέους 30 μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τρία στενά από το σπίτι που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να μην πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού του και υπόσχονταν στον ιδιοκτήτη ότι θα πάρει τα λεφτά όταν το δημόσιο του έδινε την αποζημίωση για την άδικη (όπως την χαρακτήριζε) προφυλάκισή του για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Ο στυγερός αυτός δολοφόνος από τις πρώτες ώρες της προσαγωγής του δήλωνε αθώος και ζητούσε επίμονα να αφεθεί ελεύθερος. Περίπου τα μεσάνυχτα φαίνεται να ομολόγησε ενώ λίγο αργότερα αναίρεσε τα όσα είπε, επικαλούμενος την ισχυρή πίεση που του άσκησαν οι αστυνομικοί!

Οι μαρτυρίες

Ένας υπάλληλος εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας τον είχε δει να κινείται στην οδό 40 Εκκλησιές, μεθυσμένο, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του δολοφονικού πρωινού.

Εκτός όμως από τον υπάλληλο, οι κάμερες ενός καταστήματος στην οδό 40 Εκκλησιών κατέγραψαν στην κίνηση του δρόμου πρώτα τις δύο κοπέλες κι αμέσως μετά τον δράστη να τις ακολουθεί σε μικρή απόσταση.

Το πλέον όμως επιβαρυντικό στοιχείο της ενοχής του, ήταν το κινητό της κοπέλας, το οποίο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρέθηκε στο σπίτι του!

Αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν τμηματικά στον δράστη, ο οποίος βρέθηκε σε αδιέξοδο, και ομολόγησε «ωμά» την αποτρόπαια πράξη του.

Τι είπε

«Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Επιτέθηκα όταν έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε, γι αυτό την έκαψα» είπε ο 27χρονος Χ. Παπ. που ομολόγησε το πρωί την ενοχή του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 27χρονος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της πράξης του ενώ ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ανέφερε ότι μετάνιωσε.

«Είναι ψύχραιμος. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του και παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα για να τη βιάσει» είπε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η οικογένειά του

Ο αδερφός του δράστη αποφεύγει να πει το παραμικρό και ο πατέρας του δείχνει συγκλονισμένος: «Μας κατέστρεψε, μας τελείωσε τη ζωή. Δεν με νοιάζει ότι και να του κάνουν από εδώ και πέρα», φαίνεται να δηλώνει ο άνθρωπος που τον έφερε στη ζωή…

Κόσμος μαζεύτηκε έξω από το σπίτι του για να τον λιντσάρει!

Όταν φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, λίγο πριν τις 10 το πρωί οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων! Τότε ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει!

Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top