Ομολόγησε ο 27χρονος δράστης: «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε»!

Φρικτές λεπτομέρειες-Την έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του

Ομολόγησε ο 27χρονος δράστης: «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε»!

Ομολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο!

Είχαν προηγηθεί ολονύχτιες ανακρίσεις και έρευνες και η Αστυνομία ξετύλιξε το κουβάρι του εγκλήματος τα ξημερώματα της Παρασκευής…

Πρόκειται για τον 27χρόνο και όχι 35χρονο, όπως στην αρχή είχαν πει, Έλληνα γείτονα της 34χρόνης Ζωής ο οποίος είναι αυτός που της στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή.

Στην αρχή το παραδέχτηκε, μετά το πήρε πίσω και τώρα ομολόγησε το έγκλημα! Μετά την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του κατάλαβε ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για εκείνον.

Όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν βρει δακτυλικό του αποτύπωμα στην περιοχή του αποτρόπαιου εγκλήματος και επιπλέον υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που τον δείχνει στην περιοχή που κινήθηκαν οι κοπέλες.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους Αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του 27χρόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης εργαζόταν σε μανάβικο κοντά στο σπίτι της κοπέλας και ήταν γνωστός στην περιοχή.

Τι είπε στην ομολογία του

Ο λόγος που το έκανε στην αρχή ήταν σεξουαλικός, όπως είπε.

Mετά την έκαψε ζωντανή για να εξαφανίσει τα ίχνη του περιλούζοντάς την με βενζίνη!

Όπως ομολόγησε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς, περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του άρεσε: «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε»!

Στη συνέχεια και με πλήρη συνείδηση των πράξεών του αποφάσισε να κάψει το τραυματισμένο άγρια κορμί της Ζωής για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ της επιτέθηκε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 27χρονος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της πράξης του ενώ ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ανέφερε ότι μετάνιωσε.

«Είναι ψύχραιμος. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του και παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα για να τη βιάσει» είπε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Μάλιστα, ο 27χρόνος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αντίστοιχα εγκλήματα, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχαν προσαχθεί δέκα άτομα φερόμενα ως ύποπτα ή σχετικώς εμπλεκόμενα με την υπόθεση.

Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις οι Αστυνομικές Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top