Νέα αποκάλυψη: "Ο ειδικός σύμβουλος του Καραχάλιου διοικούσε τον ΕΟΤ" λένε οι εργαζόμενοι

Φέρεται να είχε παράτυπα στην κατοχή του τρία μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ

Νέα αποκάλυψη: "Ο ειδικός σύμβουλος του Καραχάλιου διοικούσε τον ΕΟΤ" λένε οι εργαζόμενοι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης-μαμούθ στον ΕΟΤ.

Ο συλληφθείς ��ώστας Βασιλάκος, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην Γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκου Καραχάλιου, φέρεται να είχε παράτυπα στην κατοχή του όχι ένα μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ αλλά τρία.

Όπως αποκάλυψε ένας από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στον δημοσιογράφο του Star, Βαγγέλη Γκούμα, «αναγκάστηκαν να τον πάρουν πολλές φορές τηλέφωνο έτσι ώστε να τους επιστρέψει τουλάχιστον ένα μπλοκ γιατί δεν είχαν να κόψουν επιταγή για τις ανάγκες του Οργανισμού».

Μάλιστα, ο υπάλληλος τόνισε πως "όλοι ήξεραν ότι ο κ. Βασιλάκος ήταν το δεξί χέρι του Νίκου Καραχάλιου, και η εντύπωση η οποία είχε δοθεί από την Διοίκηση του ΕΟΤ ήταν πως αυτός ενεργούσε αντί αυτού".

Την ίδια ώρα και ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΟΤ τόνισε πως «ο Κ. Καραχάλιος έλειπε τις περισσότερες μέρες από τον οργανισμό και ο ειδικός σύμβουλος εμφανιζόταν ως ο άνθρωπος ο οποίος ενεργούσε αντί αυτού».

Πάντως η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως σας έχουμε πει, ζήτησε αμέσως να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ η ίδια βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με το νέο Γενικό γραμματέα του οργανισμού, Πάνο Λειβαδά.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top