�� Αρχιεπίσκοπος στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα"

"Αυτός ο χώρος είναι η προσωποποίηση της φροντίδας και της αγάπης"

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -Ελπίδα», μονάδα που έχει δώσει ευκαιρίες ζωής σε παιδιά με 620 μεταμοσχεύσεις μυελών, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


«Η πρώτη μ��ς πρωτοβουλία ήταν να κηρύξουμε το 2012 ως έτος για την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων παιδιών του νοσοκομείου παρέχοντας στις οικογένειές τους τα μέσα για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες σε στέγη, τροφή και θέρμανση. Το δεύτερο βήμα μας είναι η έναρξη της εκστρατείας Εθελοντών Μυελού των Οστών και η ίδρυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


Η πρόεδρος του Συλλόγου "Ελπίδα", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ακόμη την ίδρυση Εθνικού Κέντρου Μεταμοσχεύσεων για παιδιά, ειδικά για μεταμοσχεύσεις συκωτιού, πνευμόνων και νεφρών και την ίδρυση Κέντρου Αριστείας για την έρευνα αιματολογικών προβλημάτων σε παιδιά.

«Ομολογουμένως, αυτός ο χώρος είναι η προσωποποίηση της φροντίδας και της αγάπης. Πολύ χαίρομαι που αυτός ο κόπος, οι προσπάθειές σας, έχουν φέρει τόσους πλούσιους καρπούς» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος παραχώρησε στη μονάδα ένα 5οροφο ξενώνα στο κέντρο της Αθήνας που θα στεγάσει ακόμη περισσότερες οικογένειες παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top