Συγκλονίζει ο οδηγός του μοιραίου ασθενοφόρου.Περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε

"Ο Δημήτρης με έσωσε δύο φορές"

Σπαράζει καρδιές το ξέσπασμα του μοναδικού επιζώντα του ασθενοφόρου που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Κρήτη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άνδρες του ΕΚΑΒ, το πρωινό της 12ης Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Μυρωδιάς είχει "φλερτάρει" ξανά με το θάνατο πριν εννέα χρόνια όταν οι γιατροί του διέγνωσαν καρκίνο στο θώρακα. Τότε είχε στο πλάι του τον φύλακα - άγγελο του, τον διευθυντή του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Βουρβαχάκη.

Η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή και η ανάγκη να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" της Αθήνας για εγχείριση ήταν επιβεβλημένη. Μόνο που επειδή το νοσοκομείο ήταν Ολυμπιακό και είχε επιταχθεί για τις ανάγκες των αγώνων της Αθήνας δεν είχε αναισθησιολόγο κι εκεί ο μονάκριβος φίλος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έσωσε για πρώτη φορά το Νίκο Μυρωδιά.

Πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα, μπήκε στο χειρουργείο, έκανε την αναισθησία και αφού πήρε μαζί του όλα τα στοιχεία της βιοψίας επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Στο τραγικό τροχαίο ο Δημήτρης Βουρβαχάκης έσωσε και πάλι τη ζωή του φίλου του Νίκου αλλά δυστυχώς εκείνος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Νίκος Μυρωδιάς περιγράφει τα πέντε λεπτά που άλλαξαν για πάντα τη ζωή του! "Γιατί να τον πάρει ο Θεός και ν΄αφήσει εμένα" λέει για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη. "Τι τη θέλω τη ζωή ας μ΄έπαιρνε και μένα ο Θεός να μην υποφέρω, ας μας έπαιρνε και τους τρεις μαζί" λέει με αναφιλητά!

Κάντε κλικ και δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top