Μαυρίλα, κρύο και βροχές ο καιρός της Κυριακής

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην ορεινή Κορινθία

Μαυρίλα, κρύο και βροχές ο καιρός της Κυριακής

Πρώτη ανάρτηση: 00:02

Συννεφιασμένη Κυριακή θα τραγουδάμε σήμερα, καθώς ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά. Βροχές αναμένονται στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, την ώρα που η κίνηση στην ορεινή Κορινθία γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Αναλυτικά, ο καιρός της Κυριακής

Αττική: βροχή τοπικά στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες, άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: παγετός τοπικά το πρωί στις ηπειρωτικές περιοχές, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ -4 και 8 βαθμών.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος καιρός, βοριάδες 4 – 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 μέχρι 14 Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές, που θα σταματήσουν το μεσημέρι. Από 5 έως 8 μποφόρ οι άνεμοι και από 0 μέχρι 10 η θερμοκρασία.

Κυκλάδες, Κρήτη: βροχές και καταιγίδες που θα εξασθενήσουν το βράδυ. Άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ και ο υδράργυρος να δείχνει από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αραιές νεφώσεις . Άνεμοι βόρειοι 6 τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς.

Που χρειάζονται αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση στα ορεινά του νομού Κορινθίας, λό��ω της χιονόπτωσης.

Αναλυτικά:

- από το 22ο χλμ. του δρόμου Ξυλοκάστρου - Τρικάλων

- από το 1οο χλμ. του δρόμου Τρικάλων - Καρυάς

- από το 12ο χλμ. έως το 17ο χλμ. του δρόμου Γκούρας - Δερβενίου

- από το 9ο χλμ. έως το 14ο χλμ. του δρόμου Γκούρας - Κιάτου και

- από το 15ο χλμ. έως το 19ο χλμ. του δρόμου Γκούρας - Λυκούρια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top