Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Motor Oil για τα παιδιά

Διασκέδασαν με την ψυχή τους

Για 28η συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά των εργαζoμένων της Motor Oil αλλά και δεκάδες ακόμα παιδιά της Κορινθίας διασκέδασαν με την ψυχή τους σ��ην χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε η εταιρεία!

Ο Αη- Βασίλης, τα ξωτικά, οι μάγοι αλλά και θεατρικά δρώμενα έδωσαν ένα εορταστικό χρώμα στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

«Σας μεταφέρω τις ευχές του πρόεδρου της εταιρείας του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και του αντιπρόεδρου κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, ευχές για υγεία και χαρούμενο το έτος, το νέο το 13.» σημείωσε ο διευθυντής διοικητικού διυλιστηρίου Motor Oil κος Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Ο γενικός διευθυντής της βιομηχανικής παράγωγης της Motor Oil κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, με νέες επενδύσεις, και βασικούς άξονες το περιβάλλον, τον εργαζόμενο και τις συνθήκες ασφαλείας.

«Η χρονιά που τ��λειώνει ήταν μια ακόμη σημαντική χρονιά για μας γιατί παρ’ όλες τις αντίξοες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες, εμείς συνεχίσαμε τη σταθερή μας πορεία δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον, την ασφάλεια και τη βελτίωση της λειτουργίας μας.» σημείωσε ο κος Μιχάλης Στειακάκης.

«Θέλω από πλευράς του δήμου Αγίων Θεοδώρων-Λουτρακιου να ευχαριστήσω τη Motor Oil για αυτή την πραγματικά πολύ καλή προσφορά της όχι μόνο στην εκδήλωση αλλά και γενικότερα στη βοήθεια και τη στήριξη που έχει δώσει στο δήμο και τους κατοίκους του δήμου Λουτρακίου-Αγιων Θεοδώρων.» τόνισε ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Τα παιδιά δέχθηκαν δώρα και παιχνίδια και η όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων η νέα χρονιά να χαρίζει ελπίδα και υγεία σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top