Στις φυλακές Χαλκίδας ο Καρούζος-Τον αναζητούσαν για μήνες

Έξι καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του 57χρονου επιχειρηματία

Πρώτη ανάρτηση: 21/12/2012 11:52

Στις φυλακές Χαλκίδας οδηγείται με απόφαση του εισαγγελέα ο Γιάννης Καρούζος.

"Να προσέχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και τα παιδιά"

Αυτό δήλωσε εξερχόμενος από την εισαγγελία Πειραιά ο Γιάννης Καρούζος, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο της Real news, Αθανασία Αγγελοπούλου.

Ο επιχειρηματίας, σε ερώτηση αν έχει κάποιο παράπονο, απάντησε ότι "δεν υπάρχει παράπονο, μόνο αγάπη".

Το πρωί έγινε η σύλληψή του

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη γύρω στις 11 το πρωί σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα.

Σε βάρος του εκκρεμούν 6 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 19 έτη.

Ελεύθερος παρά την αμετάκλητη δικαστική απόφαση σε βάρος του από το 2011!



Ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 10, 2 δισ ευρώ, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης για «Ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α κατά συρροή».

Όπως σας είχαμε πει όμως, οι καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του δόθηκαν με καθυστέρηση ενός έτους στην… αστυνομία, ενώ με καθυστέρηση έγιναν και οι έρευνες στα σπίτια του. Εκείνο το διάστημα «εξαφανίστηκε» ο επιχειρηματίας!

Το προφίλ του Γ. Καρούζου, οι κατηγορίες και ο κουμπάρος Β. Μεϊμαράκης



Ο κ. Ιωάννης Καρούζος, κουμπάρος του κ. Β. Μεϊμαράκη, ήταν ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Καρούζος Constructions, μιας εταιρείας που έκανε «χρυσές δουλειές» και το 2006 ήταν 18η στην κατάταξη των σημαντικότερων επιχειρήσεων στον κλάδο των κατασκευαστικών.

Κατηγορείται για σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ με αγοροπωλησίες ακινήτων σε περιοχές – «φιλέτα» της Αττικής και όχι μόνο.

Η χλιδάτη ζωή, ο χωρισμός και η… πτώση!



Η ζωή του ζεύγους, μέχρι τον χωρισμό, ήταν κάτι παραπάνω από χλιδάτη. Κοσμικά πάρτι με πλούσιο μπουφέ και άφθονο κρασί, πανάκριβα δώρα σε γνωστούς, διακοπές στα πιο πολυτελή resorts… Και όλα αυτά για να καταφέρουν να μπουν στην high society!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η προσπάθεια τους ήταν μεγάλη και εντατική. Είχαν ξοδέψει πολλά χρήματα άλλωστε σε «συμβούλους εικόνας» για να το πετύχουν.

Πολλά χρήματα ε��χαν ξοδέψει και στα βαφτίσια των δίδυμων παιδιών τους στην Ελούντα με κουμπάρους το ζεύγος Μεϊμαράκη!

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν παρελθόν σήμερα. Οι σχέσεις του ζευγαριού είναι οι χειρότερες.

Η κ. Σκαφτούρα σε συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι «Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει. Σενάριο του Χόλιγουντ. Τα είχε όλα: αίσθημα, σεξ και βία».