Μυτιλήνη: Τρομακτική μετωπική σύγκρουση- Ένας νεκρός

Καρέ – καρέ οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ και της ΠΥ για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών

Μία τρομακτική μετωπική σύγκρουση έγινε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση Ιππείου στην ευθεία του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Αγιάσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φορτηγάκι που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας με κατεύθυνση από τα Κεραμειά προς το Ίππειος στο σημείο της διασταύρωσης προσπάθησε να στρίψει αριστερά για να κατευθυνθεί προφανώς στο Ίππειος.

Από την απέναντι κατεύθυνση ερχόταν από το οδικό δίκτυο Αγιάσου – Μυτιλήνης ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου τραυματίστηκε στο θώρακα και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ακολούθησε υπεράνθρωπη προσπάθεια των ανθρώπων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο οδηγό του φορτηγού αυτοκινήτου ο οποίος φαινόταν και πιο σοβαρά τραυματισμένος.

Η γιατρός του ΕΚΑΒ σκαρφαλωμένη στην κυριολεξία επάνω στο καπό του αυτοκινήτου προσέφερε με αυτοθυσία τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

Τελικά ύστερα από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απεγκλωβισμός του άτυχου οδηγού κ��ι μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς όμως, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 73χρονος.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών αλλά και των ανθρώπων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τον κρατήσουν στη ζωή δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά τραύματά του και έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top