Άγριο ξύλο στη Κρήτη: Σε κώμα, με μώλωπες και δαγκωνιές ένας Κύπριος

Εξετάζεται ο ρόλος του άνδρα που τον φιλοξενούσε

Άγριο ξύλο στη Κρήτη: Σε κώμα, με μώλωπες και δαγκωνιές ένας Κύπριος

​Ένας πολύ π��ρίεργος ξυλοδαρμός ενός Κύπριου συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης!

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, με εκχυμώσεις και μώλωπες στο σώμα του, κατέληξε ένας 63χρονος από την Κύπρο, ο οποίος φιλοξενούνταν στο σπίτι ενός 27χρονου, στο Ηράκλειο.

Ο Κύπριος φέρεται να είχε, στο παρελθόν, οικονομική συναλλαγή, δανειζόμενος μεγάλο ποσό, ύψους 50.000 ευρώ - σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου από την Αλβανία.

Ο 27χρονος, στην κατάθεσή του στην αστυνομία, φέρεται να παραδέχτηκε ότι υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησε τον Κύπριο, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στις 6 Δεκεμβρίου ο 63χρονος είχε νοσηλευτεί και πάλι ... από χτυπήματα και δαγκωνιές που δέχτηκε από τον 27χρονο Αλβανό.

Από την πλευρά του, ο Κύπριος, ο οποίος διέφυγε του κινδύνου για τη ζωή του, σε κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε χτυπήματα από τον νεαρό.

Λίγο μετά τις 13.00 ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, στον οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό του 63χρονου, τον οποίο βρήκε σε κακή κατάσταση, επιστρέφοντας στο σπίτι.

Με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορός του κ. Μερκουλίδης επανέλαβε ότι ο πελάτης του όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό αλλά αντίθετα προσπάθησε και να βοηθήσει τον Κύπριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top