Δείτε LIVE στο star.gr την... συντέλεια του κόσμου!!!

Μοναδική εφαρμογή σε απευθείας σύνδεση με το διάστημα

Με αφορμή το… Τέλος του Κόσμου, που είναι στις 21 Δεκεμβρίου, η Slooh Space Camera υλοποιεί ένα project, που θα μεταδίδει «ζωντανά» εικόνες του διαστήματος μέχρι την ώρα της συντέλειας.

Με το εγχείρημα αυτό θα μπορεί ο καθένας να παρατηρεί μόνος του κάθε «ύποπτη» κίνηση αστεροειδών ή άλλων αντικειμένων που θα συγκρουστούν με τον πλανήτη μας, σύμφωνα τουλάχιστον με τους «μεταφραστές» της προφητείας των Μάγια.

Ο Bob Berman, αρθρογράφος του περιοδικού Astronomy, που θα συμμετάσχει στη διαδικασία υποστήριξε ότι «ενεργούμε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβέρνηση, και για να πείσουμε και αυτούς που νομίζουν ότι πρόκειται για μία παγκόσμια συγκάλυψη της επερχόμενης καταστροφής, δίνουμε τη δυνατότητα στον κάθε ένα να παρακολουθήσει τους άλλους πλανήτες και τις ελλειπτικές τροχιές για οτιδήποτε παράξενο».

Η Slooh έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα των ζωντανών αναμεταδόσεων του διαστήματος κατευθείαν από αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο!

Το star.gr θα μεταδίδει την… καταστροφή του κόσμου LIVE. Μην την χάσετε, γιατί… θα χάσετε!

Δείτε εδώ την εφαρμογή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top