Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία!-Τα πρώτα χιόνια στην Αττική το βράδυ!

Καθηλωμένο στο 0 το θερμόμετρο στη Βόρεια Ελλάδα

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία!-Τα πρώτα χιόνια στην Αττική το βράδυ!

Τα πρώτα χιόνια έφτασαν την ��ιο κατάλληλη περίοδο! Αυτή των Χριστουγέννων! Απόψε το βράδυ αναμένεται να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα, καθώς θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη, με τον υδράργυρο καθηλωμένο σε περιοχές κοντά στο μηδέν και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά.

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη;

Αττική

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου! Τα πρώτα χιόνια αναμένονται να πέσουν στην Πάρνηθα, ενώ οι τοπικές νεφώσεις και οι πρόσκαιρες βροχές δεν θα λείψουν στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ με εξασθένηση.

Θεσσαλονίκη

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη παραμένει πολύ χαμηλή και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός στη δυτική Μακεδονία θα έχει πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα, κυρίως όμως στη Θράκη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή! Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους -5 και θα φτάσει στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -4 και θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ με εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια και χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top