Παραλύουν οι συγκοινωνίες, «λουκέτο» στο Δημόσιο

Προβλήματα και στις αερομεταφορές, με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Παραλύουν οι συγκοινωνίες, «λουκέτο» στο Δημόσιο
Με αρκετή υπομονή θα χρειαστεί να εξοπλιστούν για το επόμενο διήμερο όσοι κατοικούν στην Αθήνα και τα προάστια της πρωτεύουσας.

Οι συγκοινωνίες θα παραλύσουν λόγω απεργιών και στάσεων εργασίας και τα προβλήματα στις μετακινήσεις είναι βέβαια.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, το Μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ για την Πέμπτη θα μείνουν καθηλωμένα όλο το 24ώρο. Ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός, από την άλλη, έχει προκηρύξει 48ώρη απεργία για σήμερα και αύριο.

Την ίδια ώρα, «λουκέτο» βάζει το Δημόσιο 24ώρη απεργία έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ, ενώ με προσωπικό ασφάλειας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία καθώς στην απεργία της ΑΔΕΔΥ παίρνουν επίσης μέρος η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΓΣΕΕ με τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από ��ις 12:00 έως τις 15:00.

Προβλήματα, όμως, θα συναντήσουν και όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς. Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) έχει προγραμματίσει 4ώρη στάση εργασίας για σήμερα από τις 12.00 έως τις 16.00, με αποτέλεσμα τη ματαίωση αλλά και την αλλαγή ώρας αρκετών πτήσεων.
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top