Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο Μπέος-Κούγιας σε γνωστή καφετέρια!

Τι είπε στο Star o Αλέξης Κούγιας

Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο Μπέος-Κούγιας σε γνωστή καφετέρια!

Πρώτη ανάρτηση: 19:35

Ο Αχιλλέας Μπέος και ο Αλέξης Κούγιας. φαίνεται ότι θα δώσουν πολλά "επεισόδια" στην επέκταση της υπόθεσης με τα "ύποπτα" παιχνίδια.

Ένα από τα νέα επεισόδια του σήριαλ παίχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας όταν οι δύο άνδρες ήρθαν τετ α τετ, κάτι που έδειξε πως πλέον δεν μπορούν να συμβιώσουν στο ίδιο μέρος για αρκετή ώρα.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος καθόταν με παρέα στην καφετέρια και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας που με τη δική του παρέα επιχείρησε να καθίσει λίγο πιο δίπλα.

Ο Αχιλλέας Μπέος, μόλις τον είδε του επιτέθηκε φραστικά και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην πιαστούν στα χέρια!

Το συμβάν ναι μεν έληξε εκεί, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας έχει υποβάλει μήνυση στον Αχιλλέα Μπέο, οπότε ένα ακόμη θέμα των δύο ανδρών παίρνει τη δικαστική οδό!


«Ο κ. Μπέος πλησίασε το τραπέζι του κ. Κούγια. Ο κ. Κουγιας καθόταν στο τραπέζι του ατάραχος, έτρωγε το φαγητό που είχε παραγγείλει. Προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί μια σύγχυση και ο κ. Μπεος και ο κ. Κουγιας όμως δεν έδωσαν παραπέρα έκταση. Απομακρύνθηκε από το τραπέζι, βγήκε εκτός μαγαζιού και δεν υπήρξε σωματική επαφή.

«Ο κ. Μπέος χαρακτηριστικά είπε στον κ. Κούγια: « να σου κάτσει στο λαιμό». Το είπε πολύ δυνατά έξω από την είσοδο ώστε να το ακούσουν μέσα όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού.» ανέφερε στο Star ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του καταστήματος όπου έγινε το επεισόδιο, Γιώργος Παπαγεωργίου.


«Έγινε μια εκβιαστική επίθεση από τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης που λόγω του 18μηνου βρίσκονται ελεύθεροι εκτός των φυλακών. Η επίθεση αυτή αποσκοπούσε στο να καμφθώ και να μην καταθέσω εναντίον τους αφού είμαι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας σε αυτήν.
Κινήθηκε αμέσως η υπηρεσία προστασίας μαρτύρων η οποία κλήθηκε και προσπάθησε να τους συλλάβει. Αυτοί το σκασαν από πλάγιες εισόδους και καταζητούνται.» δήλωσε στο Star ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top