Κλείσε ραντεβού με γιατρό ΑΝΥΤΙΜΕ με ένα κλικ και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τι λέει στο star.gr η δημιουργός του DOCTORATANYTIME

Κλείσε ραντεβού με γιατρό ΑΝΥΤΙΜΕ με ένα κλικ και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ρεπορτάζ: Κυπραίου Μαρία

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με γιατρό εύκολα και γρήγορα χωρίς να καταβάλετε κάποιο αντίτιμο όπως γίνεται με τους γιατρούς του ΕΟΠΠΥΥ;;;;

Αρκούν μερικά κλικ και το ραντεβού σας έχει κλείσει. Η ιστοσελίδα doctoranytime σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με όποιον γιατρό εσείς θέλετε όπου κι αν μένετε εντελώς δωρεάν!
steps_screens01.jpg

Το πρώτο βήμα είναι να αναζητήσετε τον ιατρό που επιθυμείτε βάσει της ειδικότητας του, της περιοχής και της ασφάλειας.

steps_screens02.jpg


Στην συνέχεια, αφού έχετε καταλήξει στον ιατρό που επιθυμείτε, επιλέγετε την διαθέσιμη ώρα ραντεβού μέσα από το πρόγραμμά του. (το πρόγραμμα των γιατρών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο)

steps_screens03.jpg


Τέλος, συμπληρώνετε τις απαραίτητες πληροφορίες ( στοιχεία επικοινωνίας,συμβεβλημένο ασφαλιστικό ταμείο, λόγο επίσκεψης) και κλείνετε το ραντεβού σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

doctoranytime.jpg

Μάλιστα η εν λόγω ιστοσελίδα για τον μήνα Δεκέμβριο με κάθε ραντεβού που κλείνετε, θα χαρίζει μία επίσκεψη σε γιατρό σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Οι δωρεάν επισκέψεις θα προσφερθούν στα σωματεία ΑΡΩΓΗ και ΔΕΣΜΟΣ ώστε να καλύψουν τις ιατρικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που φροντίζουν.

Το star.gr μίλησε με τον άνθρωπο που είχε την ιδέα του εν λόγω site. Ο λόγος για την κυρία Ελευθερία Ζούρου η οποία όπως μας επισήμανε «Το doctoranytime.gr ήταν μια ιδέα που προέκυψε έπειτα από προσωπική ανάγκη να κλείσω ραντεβού με γιατρούς για να κάνω κάποιους προληπτικούς ελέγχους. Ο φόρτος εργασίας και το πρόγραμμά μου αλλά και ο τρόπος που είναι οργανωμένο το σύστημα υγείας που δεν επιτρέπουν εκείνη τη στιγμή που θα το σκεφτείς, να κλείσεις το ραντεβού σου, έκαναν αυτή την απλή φαινομενικά ανάγκη να εξελιχθεί σε δίμηνη διαδιαδικασία. Τότε αποφάσισα ότι θα ήθελα να συμβάλλω ώστε αυτό να αλλάξει και να γίνει η ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Εκείνος που τελικά αποφασίζει να βάλει την υγεία του σε προτεραιότητα δεν θέλει και άλλα ψυχολογικά φορτία πέραν αυτού που σου προκαλεί ούτως ή άλλως η ιδέα του να πάς στο γιατρό.»

Η κυρία Ζούρου όπως προσθέτει ήταν πολύ τυχερή από την αρχή, καθώς βρήκε υποστήριξη σε αυτό της το εγχείρημα.

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί την ιδέα μου την μοιράστηκα με ανθρώπους που ήταν στον χώρο όπως ο Απόστολος Αποστολάκης που έχει κάνει το e-sho, efood κλπ και γνωρίζει αλλά και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του e-επιχειρείν. Αυτοί με υποστήριξαν και οικονομικά.» αναφέρει χαρακτηρισ��ικά.

Τέλος η κυρία Ζούρου τονίζει πως το doctoranytime διευκολύνει πολύ τους ασθενείς και τους γιατρούς. «Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης που όλοι το αποζητούν. Έτσι στα πολύ αρχικά ακόμα στάδια της η ιδέα έχει φανατικούς υποστηρικτές και πολύ μεγάλη αποδοχή.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top