Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά της «Ελπίδας»

Γνωστοί καλλιτέχνες διασκέδασαν τα παιδιά στο μουσείο Νάσιουτζικ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά της «Ελπίδας»
Εκατοντάδες παιδιά από 13 ιδρύματα της Αττικής, από την ογκολογική μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη -Ελπίδα και παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα Ελπίδα, προσκλήθηκαν στη Χριστουγεννιάτική γιορτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στο μουσείο Νάσιουτζικ.
Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με τα τραγούδια αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η μπάντα του πολεμικού ναυτικού με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Χαρούμενα, πρόσωπα, παιδικές φωνές και αστείρευτο κέφι πλημμύρισαν το μουσείο Νάσιουτζικ, που άνοιξε για 11η συνεχή χρονιά την αγκαλιά του, στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.
Η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο και πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη, συγκινημένη αλλά και χαρούμενη με την ευτυχία που ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παιδιών, ευχήθηκε καλές γιορτές και να μοιράστηκε μαζί τους όμορφες στιγμές.
Στον κήπο του Μουσείου Νάσιουτζικ συναρπαστικά παιχνίδια τράβηξαν αμέσως την προσοχή των παιδιών, ενώ οι γυμναστές της ζούμπα παρέσυραν μικρούς αλλά… και μεγάλους στο δυναμικό ρυθμό της, ενώ τα ξωτικά των Χριστουγέννων δημιούργησαν στα εργαστήρια του Άη Βασίλη μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Η κ.Βαρδινογιάννη που είχε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλα τα παιδιά, ευχαρίστησε από καρδιάς τον Γιώργο Νάσιουτζικ για την αφιλοκερδή προσφορά του και την φιλοξενία του για ενδέκατη συνεχή χρονιά, της χριστουγεννιάτικης γιορτής, στο Μουσείο Νάσιουτζικ.
Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χορεύουν να γελο��ν και να παίζουν, ενώ οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, η Demy, ο Dj Kas, ο Οge και η Αθηνά Μανουκιάν τους χάρισαν μοναδικές στιγμές. Αργότερα στη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου Νάσιουτζικ, τα γεμάτα λιχουδιές τραπέζια περίμεναν τα παιδιά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top