Πρωτοποριακή επέμβαση: Η 53χρονη Ελληνίδα που γέν��ησε το παιδί της κόρης της!

«Είχα απλά την ευθύνη να φέρω το εγγόνι μου στον κόσμο!»

Πριν από 2 ημέρες έγινε μια πρωτοποριακή επέμβαση, όπου μια 53χρονη ελληνίδα γέννησε το παιδί της κόρης της, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η κυρία Πένυ θέλοντας να στηρίξει την κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, δέχτηκε να κυοφορήσει το εγγονάκι της και τα κατάφερε!

Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη περίπτωση στην Ελλάδα που έχει εφαρμοστεί σε γιαγιάδες να κυοφορούν τα εγγονάκια τους!

Ωστόσο, όπως προσθέτει ο γιατρός της, η διαδικασία αυτή είναι απολύτως νόμιμη και παίρνουν δικαστική απόφαση τα ζευγάρια που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα.

Αυτό συμβαίνει διότι, αποτελεί προϋπόθεση για μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά.

Ακόμα, γιατί όταν γεννιέται το παιδί η απόφαση αυτή ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ παρένθετης και βιολογικής μητέρας, ώστε να μην μπορεί να διεκδικήσει το παιδί η παρένθετη!

Όπως ανέφερε γιατρός, το παιδί όταν γεννιέται, γεννιέται στο όνομα της βιολογικής του μητέρας!

Η προσωπική ιστορία της κυρίας Πένυς!

Πολύ συγκινημένη βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η παρένθετη μητέρα κυρία Πένυ και μίλησε για την εμπειρία της αλλά και για τα συναι��θήματά της!

Όταν τους ανακοίνωσε ο γιατρός ότι η κόρη της δεν μπορούσε να κυοφορήσει απογοητεύτηκαν, όπως λέει η ίδια.

Στη συνέχεια όταν ο γιατρός τους πρότεινε αυτή τη πρωτοποριακή μέθοδο και αρκετά πρωτότυπη για τη χώρα μας, έκαναν οικογενειακό συμβούλιο και αποφάσισαν να το κάνουν!

Η κυρία Πένυ υποβλήθηκε σε πολλές εξετάσεις και τελικά τα κατάφερε!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ όμορφη για εκείνη και την κόρη της αφού δεν υπήρχαν συγκρούσεις ούτε χάθηκαν οι ρόλοι τους!

«Εγώ ήμουν η γιαγιά και η κόρη μου η μαμά!», είπε χαρακτηριστικά!

Δεν βίωσε την αρνητική κριτική αφού δεν ένιωσε ούτε μια στιγμή ότι είναι η μαμά του μωρού!

«Είχα απλά την ευθύνη να φέρω το εγγόνι μου στον κόσμο!», είπε.

«Του παιδιού μου το παιδί είναι επτά φορές παιδί μου!», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η κόρη της ήταν μαζί στο χειρουργείο, ενώ την ώρα που το μωρό ήρθε στον κόσμο η κόρη μου το πήρε αγκαλιά, όπως γίνεται κανονικά σε μια γέννα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top