Φωτογραφίες από τα "νυχτοπερπατήματα" του Β. Παπαγεωργόπουλου

Συνεχίζεται η δίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες από τα "νυχτοπερπατήματα" του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών Μιχάλη Ζορπίδη στα νυ��τερινό κέντρο ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Σαξώνη, βασικού κατηγορούμενου για την υπεξαίρεση - μαμούθ, δόθηκαν χτες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Τις φωτογραφίες έδωσαν οι ίδιοι οι συνήγοροι του πρώην υπαλλήλου του δήμου Παναγιώτη Σαξώνη, ως απάντηση στους ισχυρισμούς του δημάρχου αλλά και των αντιδημάρχων ότι «δε γνώριζαν το συγκεκριμένο υπάλληλο».

Στις φωτογραφίες, συνολικά 17, εμφανίζονται τόσο ο κ.Παπαγεωργόπουλος όσο και ο Μ.Ζορπίδης να επιδίδονται σε λουλουδοπόλεμο έχοντας μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο «Boom» που διατηρούσε ο Π.Σαξώνης ο οποίος ήδη έχει ομολογήσει μέρος των πράξεων που του αποδίδονται για την υπεξαίρεση που ξεπερνά τα 21 εκατομμύρια ευρώ, από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «ο δήμαρχος πήγαινε σε τουλάχιστον 8 εκδηλώσεις την ημέρα» ενώ από την πλευρά του κ.Ζορπίδη τονίστηκε ότι «δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών τη μετοχική σύνθεση κάθε καταστήματος που διασκέδαζε».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top