Ορίστηκαν τέσσερις πραγματογνώμονες για το τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας η κατάθεση αυτόπτου μάρτυρα

Ορίστηκαν τέσσερις πραγματογνώμονες για το τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη

Τέσσερις πραγματογνώμονες έχουν οριστεί από την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στο Δημήτρη Βουρβαχάκη και το Βαγγέλη Κελαράκη.

Εν τω μεταξύ, με προσοχή εξετάζει η αστυνομία την κατάθεση μιας αυτόπτου μάρτυρα, η οποία υποστηρίζει ότι είδε το ασθενοφόρο να έχει ενεργοποιήσει τις σειρήνες του οχήματος και να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον εθνικό δρόμο. Η μαρτυρία αυτή μπορεί να συσχετιστεί με το γεγονός ότι λόγω βλάβης στο αρχικό όχημα που χρησιμοποίησαν οι διασώστες φεύγοντας από το Ηράκλειο, υπήρξε καθυστέρηση στην μετάβασή τους στο Ρέθυμνο.

Σημαντικό ρόλο, ωστόσο, θα παίξουν και οι καταθέσεις των δύο γυναικών που ενεπλάκησαν στον τροχαίο και οι οποίες λόγω του σοκ που είχαν υποστεί χθες, δεν μπόρεσαν να δώσουν καταθέσεις.

Σαφή εικόνα θα δώσει, φυσικά και η κατάθεση του 50χρονου Νίκου Μυρωδιά, οδηγού του μοιραίου ασθενοφόρου, ο οποίος, πάντως, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο, περιγράφοντας τί είχε συμβεί, στους πολίτες που προσέτρεξαν είπε "παιδιά δεν έφταιγα εγώ, έκανα ελιγμό, για να αποφύγω το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω μου".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top