Ηράκλειο: Διάρρηξη πιτσαρίας on camera!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ηράκλειο: Διάρρηξη πιτσαρίας on camera!

Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη!

Στα πράσα πιάστηκε ένας ληστής στο Ηράκλειο Κρήτης όταν πήγε να ληστέψει μια πιτσαρία!

Έκανε τον αδιάφορο περαστικό, περπατούσε δύο και τρεις φορές έξω από τη τζαμαρία της πιτσαρίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ακριβώς απέξω ήταν τα δυο μηχανάκια για τις διανομές σε σπίτι, αλλά φ��ίνεται να μην τους έδωσε σημασία. Έκανε ότι περίμενε κάποιον και ξαφνικά… έβγαλε από το μπουφάν του έναν λοστό και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα!

Όμως ήταν λιγάκι άτυχος αφού το κατάστημα παρακολουθείτο από κλειστό κύκλωμα καμερών, που κατέγραψε όλες τις κινήσεις τους!

Άτυχος ακόμα φάνηκε και στο ποσό που έκλεψε αφού στη ταμειακή είχε μόνο 30 ευρώ!

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας την επόμενη μέρα ανέβασε το βίντεο στη προσωπική του σελίδα στο facebook με σκοπό να εντοπιστεί γρηγορότερα ο κλέφτης!

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Εφιαλτικές στιγμές μέσα στο σπίτι της στην Κηφισιά έζησε στις δέκα το πρωί μια γυναίκα. Ενας άνδρας που φορούσε κράνος εισέβαλε στο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο και με την απειλή μαχαιριού της πήρε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.


ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Πρωί πρωί χτύπησαν οι ληστές στο Κερατσίνι. Λίγο μετά τις επτά δύο άτομα με την απειλή όπλου πήραν από τον ιδιοκτήτη περιπτέρου τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top