Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος - Κηδεύονται οι δυο άνδρες του ΕΚΑΒ που κάηκαν ζωντανοί!

Σπαρακτικές εικόνες

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος - Κηδεύονται οι δυο άνδρες του ΕΚΑΒ που κάηκαν ζωντανοί!

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται, σήμερα Πέμπτη, με τις κηδείες των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, που θα ταφούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, στην Εκκλησία της Πρωτοσεπτεμβριανής Παναγίας στον Πετρέ Ρεθύμνου και το Θραψανό, στις 15.00 και στις 11.00 αντίστοιχα.

Ράγισαν κι οι πέτρες, την Τετάρτη το βράδυ, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά, όπου οι σοροί των δύο ανδρών τέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 18.00 ως τις 22.00 το βράδυ. Κατά τη μεταφορά των φέρετρων στην εκκλησία οι σειρήνες από τα τέσσερα ασθενοφόρα που συνόδευαν την πομπή ηχούσαν σπαρακτικά, θρηνώντας για τη διπλή αυτή απώλεια.

eikonesokkk.jpg
«Παγωμένοι» συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top