ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: "Δεν θα κόβουμε το ρεύμα, θα επανασυνδέουμε"

Νέα επίθεση Φωτόπουλου στην κυβέρνηση με... ανοιχτή επιστολή

Την αντίθεσή της με τις αυξήσεις που προτείνει η διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε ανοιχτή επιστολή της προς τα μέλη της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως «θα συνεχίσει να παρανομεί». «Δεν θα κόβουμε το ρεύμα και θα συνεχίσουμε να επανασυνδέουμε», τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην επιστολή της προς τα μέλη της κυβέρνησης αναφέρει:


«Επειδή δεν ανεχόμαστε να πληρώνουν τα κορόιδα οι καταναλωτές, για να φουσκώνουν ακόμα πιο πολύ τους ήδη παχυλούς λογαριασμούς τους, όσοι ανενόχλητοι και με τις ευλογίες της Πολιτείας απομυζούν τη ΔΕΗ, κλέβοντας την κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια € (γι αυτό κάθε τρεις και λίγο έχουμε αυξήσεις… Αυτή που συζητιέται τώρα είναι η 12η μέσα σε 3 χρόνια!!!)»

«Επειδή δεν αντέχουμε να κόβουμε το ρεύμα σε φτωχούς και άνεργους συνανθρώπους μας και σε μικρό – επαγγελματίες ,που αγωνίζονται να επιβιώσουν, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και λογαριασμούς των 50 € , την ώρα που κάποιοι ανενόχλητοι χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια €, χωρίς κανείς να τολμά να τους κόψει το ρεύμα… Kαι πάνω από όλα επειδή το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει και μπορεί να το απολαμβάνει και ο πιο φτωχός συνάνθρωπός μας!»

«Διαφωνούμε με κάθε αύξηση του ρεύματος και προτείνουμε τη δωρεάν χορήγησή του σε όσους καταναλωτές καταναλώνουν 400 – 1000 kwh το τετράμηνο (1.986.000 καταναλωτές)»

Επιπλέον η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δηλώνει πως «επειδή δεν αντέχουμε να βλέπουμε οικογενειάρχες, ηλικιωμένους και αρρώστους να μας παρακαλάνε να μην τους κόψουμε το ρεύμα, σταθερά και αταλάντευτα θα συνεχίσουμε να παρανομούμε και δεν θα κόβουμε το ρεύμα και θα συνεχίσουμε να επανασυνδέουμε. Στην κοινωνία που ματώνει εμείς δεν θα δώσουμε τη χαριστική βολή».

«Η θέση μας για καμία αύξηση στα τιμολόγια δεν είναι μια θέση ανευθυνότητας απέναντι στην Επιχείρηση. Είναι θέση και στάση ευθύνης απέναντι και στην Επιχείρηση και στην κοινωνία που με το υστέρημά της έχτισε τη ΔΕΗ», επισημαίνει στην επιστολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top