Θα πήξουμε στα σκουπίδια: Κλειστοί από την Πέμπτη έως την Τετάρτη οι δήμοι

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κλιμακώνει και πάλι τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς προχωρά σε 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή μετά την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της απογραφής των υπαλλήλων, διαγράφοντας από τη λίστα και θέτοντας σε διαθεσιμότητα όλους τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) που ανήκουν σε φορείς που δεν απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο.

Επίσης, ήδη έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη προβλέπεται συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα συμμετέχουν σε καμία εργασία, ούτε στην αποκομιδή των απορριμμάτων.


Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ένταση επικράτησε σήμερα στη πορεία των εργαζομένων αλλά και έξω από το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ), επί της Σταδίου, όπου περίπου 200 διαδηλωτές είχαν αποκλείσει εντός του κτιρίου επί μισή ώρα τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top