Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της "Ελπίδας"

Χαρά και αγάπη πλημμύρισαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Παιδικά χαμόγελα και μάτια που έλαμπαν από χαρά... τραγούδια, στολίδια, ευχές και δώρα, συνέθεσαν το σκηνικό στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου Ελπίδα, για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ.


Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, αλλά και τον χιονάνθρωπο, ενθουσίασαν τα παιδιά και ενίσχυσαν την γιορτινή ατμόσφ��ιρα, την ώρα που η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιζε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η πρόεδρος του συλλόγου "Ελπίδα", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είχε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά γεμάτη αγάπη για τα παιδιά που δεν ήθελαν να φύγουν από κοντά της.

Μαζί υποδέχθηκαν τον Σάκη Ρουβά, τον αγγελιοφόρο της «Ελπίδας», στον οποίο μάλιστα επεφύλασσαν και μια έκπληξη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τα παιδιά στόλισαν το δέντρο των Ευχών, αφού πρώτα ζωγράφισαν τα στολίδια και έγραψαν πάνω τους, τις ευχές τους.

«Η κυρία Βαρδινογιάννη μου έδωσε αυτή μεγάλη ευκαιρία να εκφράσω την ανάγκη που είχα. Βλέπω πόσο πολύ εισπράττω αγάπη και στοργή από τα παιδιά», τόνισε ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς.

Χαρά, αισιοδοξία και αγάπη πλημμύρισαν τους χώρους του νοσοκομείου, ζεσταίνοντας τις καρδιές μικρών και μεγάλων, ενώ τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά και τα δώρα που πήραν.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...