AYTOI είναι οι διασώστες-ήρωες που κάηκαν ζωντανοί στην Κρήτη

Μετά από σύγκρουση του ΕΚΑΒ με ΙΧ

AYTOI είναι οι διασώστες-ήρωες που κάηκαν ζωντανοί στην Κρήτη

Αφιέρωσαν τη ζωή τους στα τροχαία και έπεσαν στο καθήκον… Ο λόγος για τους δύο άνδρες που ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του ασθενοφόρου που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά το μοιραίο τροχαίο: τον γιατρό και Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον διασώστη και πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Κρήτη Βαγγέλη Κελαράκη.

Αμφότεροι είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επέστρεφαν από εκπαιδευτικό σεμινάριο, όταν το καρτέρι θανάτου στην εθνική, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας τους στέρησε τη ζωή.

bourbaxakhs.jpg
Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης κατά τη βράβευσή του από Κινέζο αξιωματούχο για τη βοήθεια επαναπατρισμού Κινέζων υπηκόων από τη Λιβύη.

Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης εδώ και πολλά χρόνια είχε ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και πρωταγωνίστησε σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για την οδική συμπεριφορά. Πάντα στην πρώτη γραμμή, άρτιος επιστήμονας, υπηρετούσε το καθήκον και το ΕΚΑΒ ήταν η δεύτερη οικογένειά του.

kelarakis.jpg



Ο Βαγγέλης Κελαράκης, ένας από τους σπουδαιότερους διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη έσβησε και αυτός στο καθήκον. Πάντα πάλευε για καλύτερες συνθήκες λειτουργίας της υπηρεσίας με βασικό γνώμονα πάντοτε την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top