Τι καιρό θα κάνει σήμερα;;;; Πάρτε ομπρέλες και ντυθείτε ζεστά!

Πέφτει η θερμοκρασία κι άλλο

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;;;; Πάρτε ομπρέλες και ντυθείτε ζεστά!

Μην σας ξεγελά η πρωινή λιακάδα… ο καιρός είναι ύπουλος! Για αυτό ντυθείτε γερά και πριν φύγετε από τ�� σπίτι πάρτε μαζί σας μια ομπρελίτσα!

Αναλυτικά ο καιρός

Βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη με εντονότερα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα και τοπικά αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με παροδικές βροχές στα δυτικά και κυρίως στα νότια, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών και σε ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Στερεάς, ενώ τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από -9 έως 4 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 7 στη Βόρεια Ελλάδα, από -5 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 12 στο Βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί, ενώ στα νότια πελάγη θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους. Δυτικό ρεύμα εντάσεων 5 με 6 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και πρόσκαιρη χιονόπτωση στην Πάρνηθα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και αρκετό κρύο περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top