Γεννηματά: «Έγιναν εγκλήματα στην υγεία»

Ο Κουτσούμπας επισκέφθηκε το πρωί το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

Οι πολιτικοί αρχηγοί, συνεχίζουν τη μάχη για τις εθνικές εκλογές, με περιοδείες σε χώρους εργαζομένων, ενημέρωση από τοπικούς παράγοντες και ανταλλαγή απόψεων με καταστηματάρχες, νέους και νέες.

Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων το πρωί δηλώνοντας τη πλήρη εμπιστοσύνη στα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία.

«Ελπίζουμε ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει τη δύναμη να είμαστε ένα ισχυρό αντίβαρο στις προθέσεις οποιουδήποτε για ολοκλήρωση του εγκλήματος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της υγείας. Εγώ θέλω να καταθέσω και την προσωπική μου εμπειρία, πάντα όποτε  χρειαζόταν κάτι μόνο στα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία ερχόμασταν και η αντιμετώπιση ήταν εκπληκτική» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Γεννηματά: Στον Κορυδαλλό με νέους, νέες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες

Το απόγευμα της Τρίτης,  η Φώφη Γεννηματά  επισκέφθηκε το Κορυδαλλό.  Στη διάρκεια της περιοδείας της συνομίλησε με νέους και νέες, με καταστηματάρχες και εργαζόμενους και άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ στήριγμα στους αγώνες των εργαζομένων

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το πρωί το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

«Σ΄αυτές τις εκλογές κρίνεται πιά δύναμη θα βρίσκεται εδώ, παρούσα, σταθερή, στήριγμα στους αγώνες των εργαζομένων ικανή να οργανώσει τη διεκδίκηση, με βάση τα δίκαια αιτήματα και του κλάδου σας αλλά και γενικότερα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων» ανέφερε ο κύριος Κουτσούμπας.

Χρυσή Αυγή: Το πρώτο σποτ της Χρυσής Αυγής

Με τίτλο "τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον μας" κυκλοφόρησε το πρώτο σπότ της Χρυσής Αυγής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top