«Ένα 24ωρο του Άδωνι»: Το προεκλογικό σποτ-έκπληξη του Γεωργιάδη

Δείτε τη… «γνωστή» αδυναμία του αντιπροέδρου της ΝΔ

«Θέλουμε την Ελλάδα φωτεινή κι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο προεκλογικό του σποτ με τίτλο «Ένα 24ωρο του Άδωνι».

Στο σποτ παρουσιάζεται η καθημερινότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, από τις 6 το πρωί που σηκώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα, που επιστρέφει σπίτι, εστιάζοντας στο ανθρώπινο τομέα.

Ξεκινώντας από λίγο τρέξιμο στον διάδρομο γυμναστικής, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει με εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πριν πάει στο γραφείο του στη Νέα Δημοκρατία και τη Βουλή.

Η μέρα προχωρά με μία επίσκεψη στην καντίνα για το «γνωστό» βρώμικο και.. τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ φυσικά ο κ. Γεωργιάδης δεν ξεχνά το μάθημα της Ελληνικής Αγωγής, ούτε έναν καφέ με τους ηλικιωμένους φίλους του.

Το σποτ δείχνει και εικόνες από προεκλογική ομιλία του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα, δείχνοντας πως παρακολουθεί καθ’ οδόν σε βίντεο τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να μιλά για την πολιτική αλλαγή που έρχεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η μέρα κλείνει για τον κ. Γεωργιάδη να επιστρέφει τα μεσάνυχτα στο σπίτι του και να μονολογεί, κοιτώντας τις φωτογραφίες των παιδιών του, «γι’ αυτούς τα κάνουμε όλα, χωρίς την οικογένειά μας, το στήριγμά μας, δεν προχωράμε».

Το σποτ τελειώνει με το σύνθημα της καμπάνιας του: «#εμείςΆδωνις - Απλά μαζί σου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top