Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων στους κατοίκους της Κυψέλης

Κώστας Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που επικράτησε στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, συνεχίζει να επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης και να συναντά τους κατοίκους της.

Η Φωκίωνος Νέγρη αποτελεί πολυσύχναστο σημείο της Κυψέλης, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στον ιστορικό πεζόδρομο και συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για όσα βιώνουν σε αυτή την ξεχωριστή γωνιά της πρωτεύουσας. 

«Ήρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων είναι πως θα πρέπει και την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη. 

«Η πόλη  χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη, μας χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτή  την Κυριακή», υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top