Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με την ΠΟΑΣΥ

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα

Ρένα Δούρου

Τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Ομοσπονδίας και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Δύναμη Ζωής, Βασίλη Πανταζή.

Στο πλαίσιο της συνάντησής της με εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ, Πρωτοβάθμιων Ενώσεων καθώς και τη Γραμματεία Γυναικών, η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και στην αναγκαιότητα του εκσυγχρονισμού της. Η ίδια επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, χρηματοδοτώντας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, με 5 εκατομμύρια ευρώ την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού, με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Η Ρένα Δούρου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και ειδικότερα τονίστηκε η αναγκαιότητα ουσιαστικής θωράκισης των αστυνομικών που κινδυνεύουν καθημερινά στη μάχη κατά της εγκληματικότητας και της ανομίας. Μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις σχέσεις αποτελεσματικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει τόσο με την Ομοσπονδία όσο και με τις τοπικές Ενώσεις, αφουγκραζόμενη τις αγωνίες των αστυνομικών, αφού και η ίδια προέρχεται από αστυνομική οικογένεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top