Μπακογιάννης στο Star: Θα λιώσω παπούτσια για την Αθήνα

Αποφασισμένος να περπατήσει σε όλα τα σημεία της πρωτεύουσας

Αποφασισμένος να…  λιώσει παπούτσια για την Αθήνα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, στην Κάτια Μακρή και στην «Ώρα της κάλπης» του Star.    

«Θα λιώσετε παπούτσια ή θα σας καταπιεί το σύστημα και κάποια ημέρα ο διάδοχός σας θα λέει ‘δεν φταίω εγώ αλλά έτσι ήταν το σύστημα’ που κατάπιε και τους προηγούμενους» ρώτησε συγκεκριμένα η Κ. Μακρή, στην «Ώρα της Κάλπης», τον υποψήφιο δήμαρχο  Αθηναίων, με την παράλληλη επισήμανση ότι η απάντηση καταγράφεται στο βίντεο (και άρα θα μπορεί κάποιος να ανατρέξει σε αυτό).     

Ο Κ. Μπακογιάννης απάντηση στην Κ. Μακρή: 

«Να το κρατήσετε το βίντεο, όπως ακριβώς είχα ζητήσει από κάποιους συνάδελφούς σας να το κρατήσουν το βίντεο όταν κατέβαινα υποψήφιος περιφερειάρχης. Τότε είχα πει ότι αν και είμαι στη δεύτερη σε έκταση περιφέρεια της χώρας, θα την τρέχω κάθε ημέρα και έκανα 1.500 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Αυτό ακριβώς θα κάνω και στην Αθήνα. Θα συνεχίσω να την περπατάω ή ακόμα – επιτρέψτε μου την έκφραση – να την “μπουσουλάω”, για έναν πάρα πολύ απλό λόγο: Γιατί αλλιώς δεν κάνεις δουλειά».          
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top