Η Audi και οι χιονοδρομίες

Η Audi και τα αλπικά αθλήματα είναι στενά συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες

Έχοντας πίσω της μία μεγάλη παράδοση υποστήριξης στα αλπικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο, η Audi είναι εδώ και δεκαετίες μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων και Ομοσπονδιών πολλών χωρών, βασικός χορηγός της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και βασικός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η δέσμευση αυτή παρέχει στην Audi το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει την σπορ διάσταση της μάρκας σε συνδυασμό με έννοιες όπως η τεχνολογική καινοτομία και η βιωσιμότητα.Στο πλαίσιο αυτής της μακράς συνύπαρξης της Audi με τα αλπικά αθλήματα, η εταιρεία με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

Αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να προσεγγίσει η μάρκα ένα πιο νεανικό κοινό με περιπετειώδες lifestyle, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το πάντα ανήσυχο και γεμάτο δυναμισμό DNA της.Μέσα από αυτή την συνεργασία, η Audi αναδεικνύει και στην Ελλάδα την στενή της σχέση με τα χειμερινά αγωνίσματα. Και παράλληλα, με τεχνολογίες όπως η τετρακίνηση quattro και η ηλεκτροκίνηση, φέρνει στο φυσικό τους περιβάλλον έννοιες όπως η τεχνολογική υπεροχή, οι κορυφαίες επιδόσεις και η βιωσιμότητα.