BMW R 1250 GS Trophy Competition: Πήρε τα... βουνά 

Μια μοτοσυκλέτα παντός εδάφους και καιρού

Απόκρημνα βράχια, βαθιές κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια και η συναρπαστική ακτογραμμή της Μεσογείου είναι οι εδαφικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το BMW Motorrad International GS Trophy από 4 - 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αλβανία. Η χώρα θεωρείται ‘must’ από τους ειδικούς για περιπέτειες εκτός δρόμου και φέτος 126 μοντέλα του R 1250 GS Trophy Competition, ειδικά κατασκευασμένα για το event, θα διατίθενται στους συμμετέχοντες αναβάτες enduro από όλο τον κόσμο.


Μια μοτοσικλέτα που διαθέτει τον flat-twin boxer κινητήρα, εξασφαλίζοντας γνήσια, ανώτερη απόδοση ισχύος, υψηλή ροπή και μέγιστη πρόσφυση για τα ενίοτε πολύ δύσκολα περάσματα off-road που συχνά απαιτούν οδήγηση με μικρή σχέση στο κιβώτιο. 


Τα πολύ ανθεκτικά enduro μαρσπιέ από την  R 1250 GS Adventure και οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων και ποδόφρενου εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία και τη σκληρή off-road χρήση των μοτοσυκλετών. Ελαστικά Metzeler Karoo 4 τοποθετούνται στις ζάντες cross-spoke, αντικαθιστώντας τα στάνταρ ελαστικά Karoo 3 για τη διασφάλιση της βέλτιστης πρόσφυσης σε απαιτητικά εδάφη. Σπορ ανεμοθώρακας, σέλα rally και πίσω σιλανσιέ Akrapovic ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του αγωνιστικού οχήματος.