Ford Pro: Τι προσφέρει δωρεάν για τα ηλεκτρικά οχήματα

Οι ψηφιακές λύσεις για φθηνότερο κόστος χρήσης

Η Ford Pro προχώρησε σε μία σημαντική αλλαγή που θα ωφελήσει την παραγωγικότητα των επαγγελματικών στόλων της Ευρώπης, με το λανσάρισμα καινοτόμων ψηφιακών λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας των οχημάτων αλλά και να μειώνουν τις λειτουργικές δαπάνες.Οι λύσεις της Ford Pro συνδυάζουν λογισμικό, φόρτιση, σέρβις και χρηματοδότηση για επαγγελματικά οχήματα, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη λειτουργία των στόλων τους καθώς υιοθετούν συνδεμένα και εξηλεκτρισμένα οχήματα σε όλη την επιχείρησή τους.

Οι στόλοι που θα μεταβαίνουν σε αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα θα επωφελούνται από τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες της Ford Pro E-Telematics 4 – δωρεάν για ένα χρόνο για τους πελάτες του E-Transit – που χρησιμοποιούν live δεδομένα για να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των στόλων. Επίσης προσφέρουν λειτουργίες που υποστηρίζουν την αποτελεσματική και διαισθητική χρήση της Ford Pro Charging.

Αυτές περιλαμβάνουν την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, την κατάσταση φόρτισης για κάθε όχημα ξεχωριστά και την υπολειπόμενη αυτονομία με προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης Low Range. Το σύστημα μπορεί επίσης να ρυθμίζει την προθέρμανση της μπαταρίας και της καμπίνας του E-Transit πριν από μία βάρδια με τη λειτουργία Προγραμματισμένου Pre-Conditioning για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας της μπαταρίας με στόχο τη βέλτιστη αυτονομία.

Η  Ford ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η οικογένεια Transit θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το πολυχρηστικό Tourneo Custom το 2023, το μικρότερο, επόμενης γενιάς Transit Courier van και το πολλαπλών χρήσεωνTourneo Courier το 2024.