Πόσο κοστίζει το νέο Kymco DT X360 ABS/TCS E5

Με ρεζερβουάρ για μεγάλες βόλτες

Το DT X360 είναι ένα maxi scooter που υιοθετεί τη λογική adventure crossover, Ο αριθμός 360 δεν υπονοεί τον κυβισμό του αλλά τη δυνατότητά του να κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση (360°)αδιαφορώντας για τον τύπο του οδοστρώματος που θα κληθεί να διασχίσει. Το DT X διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 12,5 λίτρων προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα, κάνοντας περιττή την ανάγκη εύρεσης σημείων ανεφοδιασμού. 

Ο πίνακας των οργάνων αποτελείται από μία ευμεγέθη έγχρωμη οθόνη Led με πλήρη πληροφόρηση, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Νέο είναι και το σύστημα Keyless, όπου όλα πλέον ελέγχονται μέσω ενός κεντρικού διακόπτη πολλαπλών λειτουργιών (εκκίνηση, κλείδωμα τιμονιού, άνοιγμα σέλας και τάπας ρεζερβουάρ), καταργώντας στην ουσία τη χρήση κλειδιού. Με μέλημα την ευχρηστία, το μοντέλο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη τύπου full face, ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι, δύο θύρες USB (μία στο ντουλαπάκι και μία στο κέντρο του τιμονιού), αλλά και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με ελαστικά παρεμβύσματα.



Ο κινητήρας είναι ο γνωστός G5-SC της Kymco, υγρόψυκτος 321cc προδιαγραφών Euro5, με τετραβάλβιδη κεφαλή και 1ΕΕΚ, ο οποίος αποδίδει 28,6Hp στις 7.500rpm και 29,3Nm ροπής στις 5.750rpm. Τα φρένα απαρτίζονται από δύο κυματιστούς δίσκους με τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και μονό δίσκο με διπίστονη πίσω, με τον έλεγχο της ασφαλούς απόδοσής τους να έχει αναλάβει η πλέον σύγχρονη μονάδα ABS της Bosch μέσα από σωληνάκια υψηλής πιέσεως.



Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης του νέου DT X360 ABS/TCS έχει καθοριστεί στα 5.690€ και τα διαθέσιμα χρώματα του μοντέλου είναι τρία: - DieselBlack/Orange, Forest Green και Diesel Black/Tan.Τo νέο DT X καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει με άτοκη εξόφληση με χρήση κάρτας ή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.