Ποια είναι η αυτονομία του ηλεκτρικού Citroen AMI

Ιδανικό για την πόλη 

Πολλοί ανγνώστες μας ρωτούν ποιά είναι η αυτονομία και ο χρόνος φόρτισης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Citroen του ΑΜΙ.Το 100% ηλεκτρικό AMI προσφέρει αυτονομία που επαρκεί για κάθε μικρή καθημερινή σας διαδρομή.

Η αυτονομία του είναι μεγαλύτερη από το μέσο όρο των χιλιομέτρων που διανύει κανείς καθημερινά, σας εξασφαλίζει άνετη μετάβαση σε ένα ραντεβού, στο γραφείο σας ή σε μία βόλτα με φίλους.Μιλάμε για αυτονομία η οποία αγγίζει τα 75 χιλιόμετρα.


Όοσ για την φόρτιση .Συνδέστε απλά το ενσωματωμένο καλώδιο ‒ που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού ‒ σε μία συμβατική οικιακή πρίζα και φορτίστε το ΑΜΙ σε μόλις 3 ώρες, όπως ακριβώς και με ένα smartphone ή laptop. Εκτός από τη φόρτιση μέσω μίας συμβατικής πρίζας των 220 V, το AMI μπορεί επίσης και φορτιστεί σε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης ή μέσω ενός wall box με τη βοήθεια ενός αντάπτορα που διατίθεται ως αξεσουάρ.

Η Citroën Hellas ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες (μετά την Γαλλία), που λανσάρει το 100% ηλεκτρικό Citroën AMI. Μάλιστα θα είναι διαθέσιμο και για ιδιώτες στις αρχές του 2022.