Πόσο κοστίζει η νέα Ducati Multistrada V4 στην Ελλάδα 

Με υψηλή τεχνολογία 

Ο κινητήρας V4 Granturismo είναι η πραγματική καρδιά αυτής της μοτοσυκλέτας. Ελαφρύς (66,7 kg) και compact, έχει μεγάλη ισχύ, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά ομαλός και γλυκός χαμηλά, με άφθονη δύναμη στις μεσαίες και συναρπαστικός στις υψηλές στροφές. Ο V4 Granturismo έχει χωρητικότητα 1.158 κ.εκ. και αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 125 Nm (12,7 χλγρμμ.) στις 8.750 σ.α.λ.Επιπλέον, η υιοθέτηση αυτού του κινητήρα επιτρέπει σημαντική επιμήκυνση των διαστημάτων μεταξύ των εργασιών συντήρησης: στη Multistrada V4 η αλλαγή λαδιού προγραμματίζεται κάθε 15.000 χλμ., ενώ απαιτείται έλεγχος και ενδεχόμενη ρύθμιση βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ.. που αποτελεί ρεκόρ για μοτοσυκλέτα παραγωγής.


Το πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων της Multistrada V4 είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις μοτοσυκλέτες για ασφάλεια, άνεση, απόδοση και συνδεσιμότητα. Η IMU πλατφόρμα διαχειρίζεται όλα τα κορυφαία συστήματα : Cornering ABS , Ducati Wheelie Control (DWC), Ducati Traction Control (DTC), Ducati Cornering Lights (DCL).Επίσης στάνταρ στη Multistrada V4 S είναι το Vehicle Hold Control (VHC), το οποίο καθιστά εύκολη την επανεκκίνηση σε δρόμους με κλίση .Στη Multistrada V4 S, η IMU επικοινωνεί επίσης συνεχώς με το ημι-ενεργό σύστημα ελέγχου Ducati Skyhook Suspension (DSS) που ρυθμίζει αυτόματα το ύψος της μοτοσυκλέτας, ανεξάρτητα του φορτίου.


Με τη Multistrada V4, η Ducati παρουσιάζει επίσης μία απόλυτη πρεμιέρα στον κόσμο των μοτοσυκλετών: το επαναστατικό σύστημα εμπρός και πίσω ραντάρ, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του Adaptive Cruise Control (ACC) και του Blind Spot Detection (BSD). Τα προηγμένα αυτά βοηθητικά συστήματα που έχει αναπτύξει η Ducati μαζί με τη Bosch, κάνουν την οδήγηση πολύ πιο άνετη και πιο ασφαλή.
Η νέα Ducati Multistrada V4 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις αρχές Ιανουαρίου, με τιμή εκκίνησης τις 20.800 ευρώ.