Traction: Ο Κώστας Στεφανής συνάντησε την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:15 στο Star

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, βρέθηκε μέσα στο ολοκαίνουργιο Kia X-Ceed και συζήτησε με τον Κώστα Στεφανή για τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου, αλλά και την αλματώδη πρόοδο της Kia παγκοσμίως. H Κατερίνα Παπακωστοπούλου ήταν διαβασμένη όχι μόνο όσον αφορά το ιατρικό ρεπορτάζ αλλά και  την Kia καθώς ήξερε λεπτομέρειες που άφησαν τον οικοδεσπότη της εκπομπής άναυδο.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star τελείωσε  ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

«Κατάλαβα από μικρή πως έπρεπε να δουλέψω. Ήθελα να επεμπλακώ και από τον μπαμπα μου που ήταν στρατιωτικός και πολύ αυστηρός. Με τα χρόνια κατάλαβα πως είχε δίκιο και του χρωστάω αυτό που έγινα και σε εκείνον και στη μαμά μου. Ο μπαμπάς μου με βοήθησε να μπω από νωρίς στον χώρο εργασίας και να γίνω αυτόνομη. Αγόρασα μόνη μου το αμάξι όπως και το σπίτι μου. Το ιατρικό ρεπορτάζ μου προτάθηκε κάποια στιγμή και το αποδέχτηκα. Μου αρέσει πολύ να ψάχνομαι με τα ιατρικά» δήλωσε η παρουσιάστρια του Star, ενώ μίλησε και με συγκινητικά λόγια για την κόρη της, Μαριλίτα.

«Έχω ησυχασει μετά τα 40. Έχω πια μεγάλο παιδί. Δεν αντέχω τα ξενύχτια, τις εξάρσεις. Θα σηκωθώ από τις εφτά το πρωί. Είναι μία καλλονή η κόρη μου, η  Μαριλίτα. Είναι ένα καλό και σοφό παιδί και ο θεός μου την έστειλε για κάποιον λόγο. Εκείνη πολλές φορές είναι η μαμά και εγώ η κόρη».  
 

Traction: Ο Κώστας Στεφανής κάτι «μαγειρεύει» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

 

Γιώργος Αγγελόπουλος στο Traction: «Η αγάπη είναι το καύσιμό μου»!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής


➢    Nisan Juke: Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Χούντρα οδηγούν  τη δεύτερη γενιά του νέου Nissan Juke, που πάντα εντυπωσίαζε με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Πλέον, με περισσότερες τεχνολογίες και μεγαλύτερους χώρους, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην αγορά.


➢    Seat Mii Electric: Ο Βασίλης Τσακίρογλου με την Ινώ Στεφανή ταξιδεύουν στη Μαδρίτη και οδηγούν το πρώτο της Seat στην ηλεκτροκίνηση. Διαπιστώνουν από πρώτο χέρι τη χρηστικότητα του Seat Mii Electric σε μία σύγχρονη μεγαλούπολη.
➢    Scooter: Τα scooter πλέον αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία στις πωλήσεις δικύκλων. Παρότι είναι ουσιαστικά ένα χρηστικό καθημερινό εργαλείο, ωστόσο έχουν κάποια σημεία, που χρήζουν προσοχής.

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια της εκπομπής Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top