Οι νέες τιμές των υβρδικών Subaru

Τώρα και με τεχνολογία e-BOXER 

Στα πλαίσια των εγκαινίων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2019 και παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη κ. Simizu καθώς και του κ. Koshimizu Κunichika Προέδρου της SI και του κ. Kenji Mukai η εταιρεία ΠΜ ΑΕ παρουσίασε σε πανελλαδική πρεμιέρα το νέο Subaru Forester e-BOXER και το νέο 2λιτρο Subaru XV e-BOXER. 


Πρόκειται για τα πρώτα νέα μοντέλα που φέρουν την τεχνολογία e-BOXER και ανήκουν στην κατηγορία Mild Hybrid, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την SUBARU. To ολοκαίνουργιο FORESTER, για την ακρίβεια η 5η γενιά του θρυλικού SUV της μάρκας, εκτός από τον e-BOXER χρησιμοποιεί την νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της SUBARU (SGP) η οποία ήδη λανσαρίστηκε με τα XV και Impreza από το 2018. 

Είναι εξοπλισμένο με 2-λιτρο βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος τοποθετημένος μέσα στο κιβώτιο τύπου CVT, διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru. To ίδιο κινητήριο σύνολο χρησιμοποιείται και στο 2-λιτρο XV. Το νέο Forester προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους και υψηλότερα επίπεδα άνεσης στην καμπίνα επιβατών και τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ. 
 Εξελιγμένο είναι και το X-Mode που προσφέρει δύο επιλογές, SNOW/DIRT και DeepSNOW/MUD.  Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν EyeSight 3ης γενιάς, CVT, και ένα ακόμα πιο πλούσιο και εξελιγμένο επίπεδο εξοπλισμού.Εκτός από τα νέα μοντέλα με τεχνολογία e-BOXER στο περίπτερο της Subaru παρουσιάζονται και τα Subaru XV 1.6, Impreza 1.6 και Outback 2.5. 

Τιμές FORESTER e-BOXER 
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση FREE 40.590€ 
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση STYLE 43.530€ 
MY20 FORESTER 2.0i-L Έκδοση PREMIUM 48.420€ 

Τιμές XV 2.0 e-BOXER 
MY20 XV 2.0i-SΈκδοση STYLE37.480€ 
MY20 XV 2.0i-SΈκδοση STYLE NAVI39.310€ 
MY20 XV 2.0i-SΈκδοση PREMIUM 41.040€ 

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του κ. Koshimizu στους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου, έλαβε τον λόγο ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τον πρέσβη για την παρουσία τους και μίλησε για τα νέα μοντέλα και τo μέλλον της Subaru στη γη των ΠΛΕΙΑΔΩΝ. 
Βαγγέλης Γκούμας