Δείτε το ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy

Ποιες τεχνολογίες διαθέτει

Το ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy με ένα νέο και πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήριο σύνολο, φαρδύτερες γραμμές, χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη αεροδυναμική και ένα ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό, προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη οδηγική εμπειρία. Με χαρακτηριστικά απρόσκοπτης συνδεσιμότητας και με μια πλήρη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, το νέο μοντέλο παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στον οδηγό του.


Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο έξυπνο κινητήρα Nissan HR16DE Gen3, με μετάδοση Xtronic. Οι νέες τεχνολογίες του συγκεκριμένου κινητήρα  προσφέρουν σταθερότητα στην λειτουργία και εξαιρετική απόδοση καυσίμου, παρέχοντας παράλληλα μια απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης.  Το τιμόνι, η ανάρτηση και η ακαμψία του αμαξώματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας στον οδηγό καλύτερο χειρισμό και μια πιο “συμπαγή” αίσθηση οδήγησης.

Μεταξύ των πολλών τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility που συναντώνται στο  ολοκαίνουργιο Sylphy,  είναι η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με smartphone και η έξυπνη φωνητική εντολή.  Παράλληλα, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Δυναμικού Ελέγχου,  εφαρμόζει στοχευμένη πέδηση όταν αντιληφθεί ανωμαλίες στο οδόστρωμα,  βελτιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ποιότητα κύλισης. Στις πρόσθετες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται  το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και η Πέδηση Έκτακτης  Ανάγκης, εφόσον διαπιστωθεί  κακή εφαρμογή του σχετικού πεντάλ.

Συν τοις άλλοις,  τεχνολογίες ασφαλείας όπως η Ευφυής Προειδοποίηση Αποφυγής Πρόσκρουσης,  η Προειδοποίηση Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας,  η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου,  η Προειδοποίηση  Κάθετα Κινούμενων Οχημάτων και η Ευφυής Προειδοποίηση Επαγρύπνησης του Οδηγού,  υποστηρίζουν τον οδηγό στην πρόβλεψη και αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων. Το νέο μοντέλο παρουσιάζεται στην 18η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτων της Σαγκάης, θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Απριλίου.

Βαγγέλης Γκούμας