Eντυπωσιάζει το Κινέζικο crossover "01"

Κοστίζει μόλις 17500 ευρώ

Το νέο crossover της Lynk & Co που ανήκει στην Κινέζικη Geely αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές του καθώς θα διατίθεται προς το παρόν στην Κίνα στην τιμή των 17500 ευρώ . Το «01» όπως είναι  η ονομασία του θα κινείται από τρικύλινδρο μοτέρ μόλις 1,5 λίτρων τουρμπάτο με απόδοση 182 άλογα ,θα υπάρχει plug-in υβριδική έκδοση  με απόδοση 223 ίππους και 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο με απόδοση  243 ίππους. Οι κινητήρες συνεργάζονται  με μηχανικά και  αυτόματα κιβώτια με 6 και 7 σχέσεις.

Η κίνηση θα μεταδίδεται  στους δυο ή και στους 4 τροχούς . Στο μέλλον θα  υπάρχει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Το νέο μοντέλο «πατάει» σ τη πλατφόρμα CMA της Volvo έχει μήκος 4,53 μέτρα, πλάτος 1,85 μέτρα, ύψος 1,65 μέτρα, με το μεταξόνιο να φτάνει ι στα 2,73 μέτρα. Οι ιδιοκτήτες του θα έχουν στην διάθεση τους  πλουσιότατο εξοπλισμό , εγγύηση εφ όρου ζωής και δωρεάν συνδεσιμότητα .

Προχωρημένος θα είναι και ο τρόπος παραγγελίας ,ο οποίος θα γίνεται μέσω διαδικτύου με την παράδοση στο σπίτι. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με την προϋπόθεση ότι θα δημιουργηθεί ικανό δίκτυο αντιπροσώπων για να εξυπηρετήσει τους πελάτες.

Βαγγέλης Γκούμας