Το Fiat 124 Spider στην Ελλάδα από 31000 ευρώ

Έχει ανοίξει βιβλίο παραγγελιών

Με κινητήρα ο 1.4 MultiAir II Turbo με 140 ίππους και 240Nm ροπής ο οποίος συνεργάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο διατίθεται το νέο Fiat 124 Spider στην τιμή των 31000 ευρώ. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται 16άρες ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, air-condition , υπολογιστής ταξιδίου ,ηχοσύστημα με οθόνη 3’’ Bluetooth, θύρα USB , cruise control και δερμάτινες επενδύσεις σε μοχλό ταχυτήτων και στο τιμόνι.

Με 33.000 ευρώ αγοράζετε την πλούσια έκδοση Luxury με δερμάτινα καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό σύστημα infotainment με οθόνη 7’’ με έξι ηχεία (+1050 ευρώ). ) και το πακέτο συστήματος πλοήγησης, κάμερας οπισθοπορείας και keyless entry με επιπλέον 700 ευρώ. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το τι κάνει το Fiat 124 Spider με αυτόν τον κινητήρα, καθώς τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 7,5 δευτερόλεπτα , η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα και οι εκπομπές είναι στα 148 γρμ./χλμ.

Σχεδιασμένο στο Centro Stile στο Τορίνο και με τα στοιχεία από το πρωτότυπο 1966 Spider-ευρέως θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα Fiat όλων των εποχών-��α είναι παραπάνω από εμφανή, το νέο μοντέλο της FIAT εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στις στροφές και στο φρενάρισμα, λόγω του ειδικά σχεδιασμένου συστήματος αναρτήσεων με διάταξη διπλών ψαλιδιών εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Σε αυτή την κατεύθυνση, βοηθά και το τιμόνι, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και με άμεση απόκριση, λόγω της ηλεκτρικής του υποβοήθησης. Τα πρώτα Fiat 124 Spider στην Ελληνική αγορά, πρόκειται να είναι διαθέσιμα και να κοσμήσουν τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου αναμένεται και το επίσημο λανσάρισμα.

Βαγγέλης Γκούμας