Στα χνάρια του Γουντς ο… ατακτούλης Κόμπι Μπράιαντ!

Απάτησε τη σύζυγο του με 105 (!) γυναίκες!

Στα χνάρια του Γουντς ο… ατακτούλης Κόμπι Μπράιαντ!
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Πλέον, όμως, μετά και την αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του Βανέσα, δόθηκε… και με τη βούλα η αφορμή για να βγει στη δημοσιότητα η κρυφή ζωή του άσου των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας στα 10,5 χρόνια του γάμου με την όμορφη Βανέσα, την απάτησε ούτε λίγο ούτε πολύ με 105 γυναίκες!

Η ίδια είχε πάντοτε ενδείξεις ότι ο Κόμπι νυχτοπερπατούσε αλλά δεν είχε ποτές αποδείξεις. Όταν οι ενδείξεις έγιναν σοβαρές υποψίες, τότε προσέλαβε μια σειρά από ιδιωτικούς ερευνητές και αυτοί της έφεραν μια σειρά από ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες που την έκαναν να πάθει σοκ!

Πλέον δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την κρυφή ζωή του Κόμπι ο οποίος κάθε χρόνο δημιουργούσε σχέσεις με δέκα γυναίκες, ενώ δεν έβαλε μυαλό ούτε μετά την περιπέτεια του 2003 όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε 19χρονη κοπέλα.

Τι μέλλει γενέσθαι τώρα; Ο Κόμπι κινδυνεύει να πει αντίο στη μισή του περιουσία καθώς παντρεύτηκε την Βανέσα χωρίς προγαμιαία συμβόλαιο…

Σας θυμίζει κάτι ή μάλλον κάποιον; Δεν είναι δα και δύσκολο. Μόνο που ο Τάιγκερ Γουντς ήταν κομματάκι πιο... δραστήριος αφού είχε συνάψει 120 εξωσυζυγικές σχέσεις!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top