Χαμόγελα και ευχές στα παιδιά της «Ελπίδας»

Ολυμπιονίκες και ΑΕΚ επισκέφθηκαν το Ογκολογικό

Δώρα, χαμόγελα και ευχές μοίρασαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, ολυμπιονίκες και η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ο Πύρρος Δήμας, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Δημοσθένης Ταμπάκος και πολλοί άλλοι Ολυμπιονίκες, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

«Μας δίνετε δύναμη, κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προσφωνώντας τ��υς Ολυμπιονίκες. Και σημείωσε: «Τα παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα και χαρούμενα γιατί το νοσοκομείο έχει τις καλύτερες προδιαγραφές».

Οι Ολυμπιονίκες ξεναγήθηκαν στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους χάρισαν ευχές, δώρα, χαμόγελα και αυτόγραφα.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά στα παιδιά.

��ις εγκαταστάσεις της Ογκολογικής Μονάδας επισκέφθηκαν και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά ο νέος χρόνος να τους βρει νικητές στη μάχη που δίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top