Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ, έχασε αλλά ελπίζει ο Άρης

Τι έγινε στο Eurocup

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ, έχασε αλλά ελπίζει ο Άρης

Με ήττες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Eurocup ΠΑΟΚ και Άρης, με τον πρώτο να αποχαιρετά την διοργάνωση και τον δεύτερο να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης.


ΠΑΟΚ - Ρίγα: 76 - 81


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε μόνο νίκη, όμως, έφτασε τις 4 ήττες κι ό,τι κι αν γίνει την τελευταία αγωνιστική δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης.


Αν και στην αρχή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, οι Λετονοί με διαδοχικά τρίποντα και σε συνδυασμό με την αστοχία των γηπεδούχων, ισορρόπησαν το σκορ και πήραν οριακό προβάδισμα πριν το ημίχρονο.


Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να γυρίσει το σκορ, όμως, η άστοχη βολή από τον Γιάννη Καλαμπόκη την άφησε έναν πόντο πίσω στο σκορ, κάτι που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι Λετονοί.


Τα δεκάλεπτα: 21 - 20, 39 - 46, 57 - 63, 76 - 81


Νίμπουρκ - Άρης: 78 - 72


Αν και οι «κίτρινοι» έπεξαν καλά στην αρχή του αγώνα, οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα από την γραμμή του τριπόντου με σερί 12-0.


Εκμεταλλευόμενη την αστοχία και κάποια λάθη του Άρη, η Νίμπουρκ πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ η χαριστική βολή ήρθε μετά από αντιαθλητικό φάουλ του Τζέιμς 55'' πριν το τέλος. Παρά το τάιμ άουτ του Βαγγέλη Αλεξανδρή, λύση στην επίθεση δεν δόθηκε και η Νίμπουργκ πήρε την νίκη-πρόκριση.


Ο Άρης θέλει πλέον μία νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση, κάτι που τον κρατάει ζωντανό στην «μάχη».


Τα δεκάλεπτα: 20 - 16, 34 - 31, 55 - 53, 78 - 72

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top