Γιαννιώτης, Λυμπερτά και πόλο οι κορυφαίοι

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2011

Γιαννιώτης, Λυμπερτά και πόλο οι κορυφαίοι

Ο υγρός στίβος αναδείχθηκε νικητής στα βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για το 2011, με τους Σπύρο Γιαννιώτη, Μαριάννα Λυμπερτά και Εθνική πόλο γυναικών να οδηγούν την «κούρσα».


Ο Γιαννιώτης αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής της χρονιάς που φεύγει με το χρυσό μετάλλιο στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης και το αργυρό στα 5χλμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης. Ακολούθησαν Δημήτρης Διαμαντίδης και Δημήτρης Χονδροκούκης.

Η Μαριάννα Λυμπερτά «έκλεψε» την πρωτιά από την Αλεξάνδρα Ασημάκη και την Νικόλ Κυριακοπούλου, με την διάκρισή της στα 10χλ κολύ��βησης σε ανοιχτή θάλασσα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (χάλκινο μετάλλιο).


Κορυφαία ομάδα αναδείχθηκε η Εθνική πόλο γυναικών, ακολουθούμενη από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και την Εθνική ποδοσφαίρου, ενώ καλύτερος προπονητής βγήκε ο Φερνάντο Σάντος.


Τοροσίδης και Καπίνο μοιράστηκαν το βραβείο fair play, το ειδικό βραβείο πήρε ο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους «16» του Champions League και βραβεία συνολικής προσφοράς απονεμήθηκαν στους Νίκο Νταμπίζα, Δημήτρη Παπανικολάου, Ευγένιο Γκέραρντ και Αριστείδη Καμάρα.


Τέλος, κορυφαίος αθλητής με αναπηρία αναδείχθηκε ο δισκοβόλος Πασχάλης Σταθελάκος και κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η σφαιροβόλος Μαρία Σταματουλά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top